MOCompagnie (MOC) is een volledig zelfstandig, houtverwerkend bedrijf met eigen productie capaciteit in Indonesië en Maleisië. Kwaliteit en (lever)betrouwbaarheid is bij ons van groot belang. Er wordt ter plaatse gewerkt met eigen QC mensen die de MOC productie aansturen en controleren. Verkoopactiviteiten geschieden vanuit Nederland.

MOCompagnie (MOC) is opgericht in 2001. De naam MOC (Mijn Oost-Indische Company) is gekozen met een knipoog naar het verleden. Net als in de VOC tijd importeren ook wij exotische waren vanuit Azië naar Europa. Met de nadruk op TOEGEVOEGDE WAARDE.

MOCompagnie (MOC) levert zowel geoptimaliseerde halffabrikaten als eindproducten, van standaard modellen tot klantspecifieke productie opdrachten. Verwerking van zowel vol-hout als gevingerlast en of gelamineerd hout, al dan niet gegrond of afgelakt.
Wij produceren en leveren uitsluitend houtproducten uit duurzaam beheerd FSC® (licentienummer C117418), PEFC en/of FLEGT gecertificeerde bossen.

Wij zijn ons bewust van het rentmeesterschap die wij als individu, maar zeker ook als gezamenlijke houthandel hebben. MOCompagnie (MOC) zal in haar productie altijd de afweging maken tussen behoefte en belangen van mens en natuur (MVO).

Klik hier om naar een overzicht van de standaard producten te gaan.

MOCompagnie (MOC) is producent en leverancier van hoogwaardig geoptimaliseerd hardhout. In onze productielocatie wordt het hout gedroogd, geselecteerd, gevingerlast, gelamineerd, geprofileerd en indien wenselijk gegrond. Naast onze productielocatie beschikken wij over eigen test en R&D faciliteiten voor het vervaardigen en testen van klantspecifieke houtproducten en het ontwikkelen van nieuwe halffabrikaten.

Klik hier om te kijken welke houtsoorten wij vanuit Azië kunnen leveren. Hier vind u meer informatie over onze hout bewerkingsmogelijkheden.

Met verantwoorde, duurzaam gecertificeerde houtkap en productiebewerking in Azië slaan wij de brug naar verkoop in Europa, met Rotterdam als aanvoerhaven.

Contactgegevens:
MOCompagnie (MOC)
Telefoon: +316 53 15 3900
E-mailadres: info@mocompagnie.nl

MOCompagnie (MOC) is er van overtuigd dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hand in hand gaat met de verantwoordelijkheid die een ieder als individu heeft. Graag willen wij u deelgenoot maken van ons project in Indonesië:
www.kinderenvanamurang.nl